ZIMSKA IGRAONICA

ŠKOLA KLIZANJA 2016./2017.

skola klizanja-os1

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Društva naša djeca Jastrebarsko te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog, nakon završetka škole klizanja za one najmlađe, završila je i škola klizanja za one malo veće, a klizati je ukupno naučilo 230 jaskanskih mališana.

skola klizanja-os2

Ovogodišnje trenerice škole klizanja: Mia Medvedovski, Nera Varadi, Ana Lojen, Tea Balaban, Antonija Grdiša i Lora Fratrić svojim su marljivim radom djecu naučile osnovama klizanja te im na ugodan i zabavan način ’’ulile’’ samopouzdanje u pothvatima na ledu.

skola klizanja-os3 skola klizanja-vrtic1 skola klizanja-vrtic2 skola klizanja-vrtic3

Svi polaznici škole klizanja, točnije njih 230, po završetku programa primili su priznanja, najbolji i medalje, a dodjeli su se pridružili i gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, njegov zamjenik, Domagoj Šlat, direktorica TZGJ Ivana Herceg te Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko.

skola klizanja-vrtic4

škola klizanja 3             škola klizanja 2                škola klizanja 7

SAŽETAK PROJEKTA: ZIMSKA IGRAONICA 2014.

Zimska igraonica razrađuje smjernice djelovanja u okviru problematike vezane za mlade i ostalu populaciju na području grada Jastrebarskog i svih gradskih naselja tijekom 12. i 1. mjeseca 2014./15. godine.

Ove godine projekt se provodi 13. godinu za redom i kroz sve ove godine pokazao se kao idealna nadopuna u organiziranom provođenju sportsko-rekreacijskih sadržaja za učenike osnovne i srednje škole kao i predškolski uzrast (5-6 godina) tijekom zimskih praznika.

Zimska igraonica zamišljena je kao dodatak, odnosno proširenje kvalitetnih sadržaja za mlade koji se baziraju na sportskom i sportsko rekreativnom karakteru. Uvidom u ponudu aktivnosti i sadržaja tijekom zimskih praznika  za mlade, proteklih godina, uočili smo da nakon završetka nastave većina aktivnosti za djecu i mlade prestaje. Stoga smo odlučili približiti zimske sportove našim mladim sugrađanima, koje smo provodili kroz organizaciju zimovanja.

Projekt je zamišljen kao središnji događaj za vrijeme zimskih praznika gdje će se provoditi škola klizanja za predškolski i osnovnoškolski uzrast, ali i svi drugi programi namijenjeni našim građanima. Kako se ideja pokazala uspješnom sa vrlo dobrim odazivom kako djece u organizirane programe i odraslih u rekreativno klizanje odlučili smo i ove godine projekt organizirati u našem Gradu, na Strossmayerovom trgu.

Cilj Projekta je kroz postavljanje klizališta na Strossmayerovom trgu omogućiti svim građanima Grada Jastrebarsko aktivno provođenje slobodnog vremena tijekom zimskih mjeseci.

Advent 1 Advent 4    Advent 5

  1. Vrtićka djeca:

– učenje klizanja

– igre na ledu

  1. Školska djeca:

– učenje klizanja

– igre na ledu

  1. Studenti:

– rekreativno klizanje

– vikend događaji (eventi)

– hokej

  1. Građanstvo:

– rekreativno klizanje

-hokej

– druženje