ŽELJA MRAVIĆA MIRKA

B3

Društvo Naša djeca Jastrebarsko i ove godine, već tradicionalno, sudjeluje u projektu „Neka odrastanje bude dječja igra” u suradnji s tvrtkom NIVEA Biersdorf. Projekt je pokrenut  2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative „NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. Ovogodišnja tema projekta je pripovijedanje, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno-kognitivne vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.

U sklopu projekta otvoren je i nagradni natječaj za najljepšu priču. Na NIVEA-inim mrežnim stranicama predstavljeno je 15 priča iz 15 društava Naša djeca. Predstavljene priče nastale su u Bajkaonicama diljem Hrvatske. Na njihovom osmišljavanju radili su djeca i volonteri društava Naša djeca Hrvatske.

Društvo Naša djeca Jastrebarsko na natječaju sudjeluje s pričom Želja mravića Mirka čije su autorice Barbara Golub, Lorena Ivančić, Gabrijela Kambić i Petra Kovačić, učenice osmoga razreda naše osnovne  škole, članice Dječjeg foruma Jastrebarsko, ujedno i vijećnice pri Dječjem gradskom vijeću Jastrebarsko.  Priča koja sakupi najviše glasova bit će ilustrirana u jedinstvenoj slikovnici te izrađena u limitiranoj nakladi.

Ovim vas putem pozivamo da podržite našu priču, kao i cjelokupni projekt. Svaki se dan može glasovati najviše tri puta, glas je potrebno potvrditi putem poveznice koja se zaprima na  e-pošti. Svi koji glasaju ulaze u nagradni natječaj  u kojemu mogu osvojiti NIVEA paket iznenađenja!

Podržite nas klikom na ovaj link

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin