ZAVRŠILA 14. LJETNA IGRAONICA!

I ove godine, u organizaciji Društva Naša djeca Jastrebarsko, a uz financijsku potporu Grada Jastrebarsko, Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta te HEP-a, provedena je još jedna Ljetna igraonica.

uz vijest1

Da je vrijedilo uložiti u ovaj projekt, između ostaloga pokazuju i brojke:
600 djece aktivno se uključilo u jednu ili više, od 20 ponuđenih aktivnosti.
176 mališana odmjerilo je snage na turniru u nogometu, 160-tero djece sudjeluje u školi plivanja, 126-tero mališana polazilo je radionice Malih znanstvenika, više od 80 polaznika završilo je plesnu i likovnu radionicu, a djeca su uživala i na školi badmintona, kreativnim i lutkarskim radionicama, školi brdskog biciklizma, jahanja, karatea, košarke, mažoret plesa, odbojke, orijentacijskog trčanja, školi rolanja, stolnog tenisa, streličarstva, praćkanja, streljaštva, šaha i tenisa.

uz vijest3

Ove impresivne brojke rezultat su stručnog i kvalitetnog rada voditelja svih aktivnosti te dobre promocije projekta u medijima – kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Hvala Gradu Jastrebarsko na čelu s gradonačelnikom i njegovim zamjenicima na financijskoj potpori i povjerenju koje su nam ukazali za provedbu ovog velikog projekta koji je postao brand našeg grada i predmet čuđenja u ostalim gradovima diljem Hrvatske.