Univerzalna sportska škola MALI VITEZ – UPISI 5. GENERACIJE!

Početkom nove školske godine, započeli su upisi 5. generacije vitezova u Sportsku školu Mali vitez. Uspješan projekt Društva naša djeca Jastrebarsko se nastavlja dalje! Također, formira se i sportska grupa za područje općine Klinča Sela.

vitez

USŠ MALI VITEZ  se provodi preko cijele nastavne godine u fondu od 70 sati, 2 x tjedno u dvoranama dječjeg vrtića RADOST.

vitez1

Programom je obuhvaćeno upoznavanje i vježbanje tehnika različitih loptačkih sportova, elementa iz gimnastike, atletike i borilačkih sportova, te  primjena osnovnih (biotičkih) oblika kretanja za one najmlađe kako bi na taj način optimalno poticali razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djeteta.

vitez2

Jedan od glavnih ciljeva MALOG VITEZA jest da se kroz igru i zabavne sadržaje djeci pružaju određene spoznaje o sportu i sportskim disciplinama koje postoje, te tako pobuditi interes za daljnjim bavljenjem sportom ili bilo kojom vrstom tjelovježbene aktivnosti.

vitez3

Sve zainteresirane za daljnje informacije mole se, da se jave trenerici sportske škole Ani Lojen, na broj mobitela 098 911 4749 ili mail ana_lojen@yahoo.com.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin