ŠKOLA KLIZANJA 2019./2020.

Nakon dva tjedna provođenja Škole klizanja oko dvije stotine mališana predškolskog uzrasta naučilo je samostalno se kretati na ledu, a neki od njih i samostalno klizati. Stotinjak školaraca usvojilo je naprednije tehnike klizanja, a neki od njih okušali su se i u hokeja na ledu.

SH 1

Škola klizanja koju provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko svake godine redovito obora rekorde. Školu je pohodilo dvjesto mališana predškolskog uzrasta koji polaze dječji vrtić u Jastrebarskom, ali i djeca iz područnih odjela Cvetković, Gorica Svetojanska i Desinec. Ove su nam se sezone, po drugi puta, pridružila i djeca s područja općine Klinča Sela, a tradicionalno i naši osnovnoškolci za koje je u ponudi bila i škola hokeja. Tristotinjak je mališana uživalo u aktivnostima na ledu.

SH 3 SJH 2 SK 1

Djeca su bila uključena u Školu klizanja u suradnji s Dječjim vrtićem Radost te su u okviru dnevnih aktivnosti, u pratnji odgajateljica, sudjelovala u ovom projektu. Za djecu iz područnih odjela organizator je osigurao prijevoz. Svi su mali klizači, po završetku Škole klizanja, zaslužili priznanja koja su im uručili zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat te Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko. Zahvalnice za pomoć pri organizaciji dodijeljene su i odgajateljicama DV Radost te svim učiteljima klizanja.

SK 2 SK 3 SK 4

Veliki odaziv polaznika bio je i na školu klizanja za odrasle.

SKO 1

“Ovim putem ponovno želimo zahvaliti Gradu Jastrebarsko koji većinski financira ovaj projekt te je omogućio roditeljima plaćanje simboličnog iznosa za provođenje škole klizanja. Veliko hvala i učiteljima klizanja te vodstvu i odgajateljicama Dječjeg vrtića Radost na izvrsnoj suradnji”poručila je predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin