Otvorenje izložbe likovnih, lutkarskih i kreativnih radova nastalih na Ljetnoj igraonici 2019.

U srijedu, 9. 10. 2019. svečano je otvorena već tradicionalna Izložba likovnih, lutkarskih i kreativnih radova nastalih na Ljetnoj igraonici.

dnd 6
Izložba je postavljena u predvorju Glazbene škole Jastrebarsko, a program svečanog otvaranja održan je u njihovoj koncertnoj dvorani.

dnd 2
Budući da je Otvorenje izložbe središnje događanje u Dječjem tjednu koji se ove godine obilježava od 7. do 13. listopada, glavni akteri programa otvorenja bila su djeca.

Program je vodila zamjenica dječje gradonačelnice, Paula Golub, u programu su nastupile članice Baletnog studija Jastrebarsko i polaznici Glazbene škole Jastrebarsko, a izložbu je svečano otvorila Dječja gradonačelnica, Gita Pukšar.

dnd 14 dnd 16 dnd 17 dnd 19

Ovom je prilikom premijerno prikazan i film koji je nastao na Filmskoj radionici. Ovogodišnja Ljetna igraonica, po prvi puta u povijesti, u svoj je program uvrstila Filmsku radionicu koja je bila iznimno posjećena.
https://youtu.be/PkuuNVyd6s4

Na samom kraju programa, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, prigodno se zahvalila svim zaslužnim pojedincima, sponzorima i suradnicima.

dnd 24  dnd 22  dnd 23  dnd 21

dnd 20  dnd 18  dnd 25  dnd 12

dnd 1  dnd

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin