NAJBOGATIJA I NAJPOSJEĆENIJA LJETNA IGRAONICA

Posljednji tjedan provođenja ovogodišnje Ljetne igraonice u organizaciji Društva naša djeca Jastrebarsko nudi brojne raznolike sadržaje. Pored Škole plivanja i obuke neplivača tu su i Informatička radionica, Škola odbojke, Škola orijentacijskog trčanja, Škola rukometa te Škola streličarstva i praćkanja.

32 ponuđene aktivnosti kroz pet tjedana provođenja Ljetne igraonice privukle su više od 600 polaznika, najviše do sada!

Bajkaonica 3 biciklizam5

Ljetna igraonica se odvija već sedamnaest godina za redom te okuplja djecu starijeg predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Djeca mogu birati aktivnosti prema svojim željama i afinitetima, a aktivnosti koje su ponuđene djeci su sportskog, znanstvenog i umjetničkog karaktera.

Projekt Ljetne igraonice većinski sufinancira Grad Jastrebarsko, a i ove godine je financijsku potporu pružila Zagrebačka županija.

likovna 1

Sve aktivnosti, osim škole plivanja, u potpunosti su besplatne za polaznike, a za školu plivanja čija je komercijalna vrijednost 900,00 kn po polazniku  roditelji jaskanske djece participiraju u iznosu od 250,00 kn.

lutkarska 1 mažoret 4

Već drugu godinu za redom, u provođenje Škole plivanja i obuke neplivača, uključujemo i djecu s područja općine Klinča Sela. Ostvarena je suradnja s podružnicom Društva naša djeca u Klinča Selima i Općinom Klinča Sela koja za svoje mališane sufinancira projekt u 50 %-tnom iznosu.

Mz3

Zahvaljujemo svim voditeljima na stručnom i predanom radu te roditeljima na povjerenju koje nam ukazuju uključivanjem djece u ovaj projekt!

nogomet 3

Veliko hvala i svima onima koji na bilo koji način podupiru provođenje projekta i sudjeluju u njegovoj realizaciji, a to su Osnovna škola „Ljubo Babić“, Srednja škola Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko, Glazbena škola Jastrebarsko, Grad Jastrebarsko, Zagrebačka županija, Općina Klinča Sela, Samoborček EU grupa d.o.o., Bazeni Utrine, sportski klubovi s područja grada Jastrebarsko te Sportska zajednica Grada Jastrebarsko.

ples 4 Ples na svili 10 rolanje1 ST2 Streljaštvo1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin