DJEČJI TJEDAN U JASTREBARSKOM

I ove godine, Grad Jastrebarsko obilježio je Dječji tjedan nizom aktivnosti s djecom i za djecu. Provedena je radionica Mali znantsvenici na kojoj su polaznici samo priredili indikator i njime dokazivali sastav otopina. 

Potpisan je Ugovor s izvođačem radova za izradu Skate parka i dječjeg igrališta. Ugovor je potpisao gradonačelnik Zvonimir Novosel s Izvođačem radova, ali i djeca inicijatori koji će svakodnevno vršiti nadzir nad realizacijom projekta.

Realizirana je terenska nastava u Posjetiteljski centar Sošice za polaznike radionica “Mali znanstvenici”. Uz vođenu turu i predavanje o bioraznolikosti žumberačkog kraja, djeca su se imala prilike poigrati na neobičnom dječjem igralištu koje razvija dječju maštu te i interaktivnoj dvorani naučiti više o povijesti, turizmu i bioraznolikosti Žumberka.

Sudjelovali smo na 14. Susretu gradova i općina prijatelja djece u Rijeci. Posjetili smo Dječju kuću, Muzej Grada Rijeke i Art kino u kojem je bio organiziran program otovrenja Susreta te sudjelovali na radionicama i panel raspravi.

Organiziran je doček nagrađenih sportaša na svjetskom prvenstvu koje je održano u gradu Jesolo u Italiji gdje su članovi Kickboxing kluba Jastreb osvojili sljedeća odličja:
Dora Matić – zlato, PF ml. kadet
Eva Matić – zlato, PF djeca
Leon Kelečić – srebro, PF djeca
Paola Matić – bronca, LC starija kadetkinja
Fabijan Širanović – srebro, KL junior
Fabijan Širanović – bronca, LC junior
Maša Širanović – dvije bronce, PF i LC starija kadetkinja
Ivan Maretić – bronca, PF stariji kadet
Sudjelovali su još i : Fran Grubiša, Marko Mavračić, Leon Kišan i Matej Žamarija.
 

Čestitamo svima!!!!!