BOŽIĆNO DARIVANJE

I ove je godine bilo izuzetno radno u “radionici Djeda Božićnjaka” u Društvu naša djeca Jastrebarsko. Posjetili smo 27 obitelji i darivali 71 dijete! Zahvaljujemo svima koji su nam na bilo koji način pomogli, a osobito Udruzi K.A.O.S., Turističkoj zajednici grada Jastrebarsko, Plesnom studiu Instinct, Dječjem forumu Jastrebarsko i Dječjem gradskom vijeću.

20171223_131033

Akciju božićnog darivanja pokrenuo je Savjet mladih grada Jastrebarskog u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko, a božićne poklone izradili su članovi Dječjeg foruma Jastrebarsko i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća. Naime, cijeli su prosinac izrađivali božićne ukrase koje su na božićnom sajmu, proteklog vikenda, podijelili prolaznicima te prikupili značajna sredstva u vidu dobrovoljnog priloga. Prikupljenim novcem kupljeni su kozmetički paketi, a Udruga K.A.O.S i Plesni studio Instinct u akciju su se uključili slatkišima prikupljenim na produkciji. Turistička zajednica grada Jastrebarskog za mališane je pripremila slatke poklon pakete te za svaku obitelj slikovnicu Priča o Jastrebu Daniele Bobinski, kao i promotivne bedževe.
20171224_095610

Božićne pakete pomogli su uručiti dječji gradonačelnik, Tin Petrunić, sa svojom zamjenicom, Barbarom Golub, koji su sa predstavnicima gore navedenih udruga i organizacija jutros posjetili dvadeset i sedam obitelji na području Jastrebarskog i prigradskih naselja. Tako je jutros 71 djetetu uručen božićni dar i na taj je način ovim jaskanskim mališanima izmamljen božićni osmijeh na licu.

20171223_102333 20171223_112838

Sretan Božić te sretnu i uspješnu 2018. želi Vam Društvo naša djeca Jastrebarsko!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin