Božićni pokloni za Anu, Dominika, Josipa, Leonarda i Martinu Mačešić

bozicno-darivanje1

Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s tvrtkom NIVEA – Biersdorf, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i Saveza društava Naša djeca Hrvatske i ove je godine odlučilo obradovati obitelj Mačešić. Poklone za djecu pripremili su djelatnici NIVEA-e i tako odlučili obradovati Anu, Dominika, Josipa, Leonarda i Martinu.

bozicno-darivanje2

Društvo naša djeca Jastrebarsko i Grad Jastrebarsko, i ove godine zajedničkim snagama nastavljaju provoditi uspješne akcije, te su tako, u ovo božićno vrijeme darivanja posjetili obitelj Mačešić kako bi mališanima uručili prigodne poklone koje je donirala tvrtka NIVEA-Biersdorf, kao partner u projektu ’’Neka odrastanje bude dječja igra’’, a kojim se nastoji obradovati djecu. Naime, 40 zaposlenika NIVEA-e odlučilo da će i ove godine svoje osobno božićno darivanje usmjeriti na djecu, na način da svaki od njih daruje jedno dijete diljem Hrvatske. Društvo naša djeca Jastrebarsko izborilo se među 85 Društava u Hrvatskoj da od ukupno 40 nagrađenih mališana čak petero budu naši Jaskanci, točnije mališani obitelji Mačešić, gdje je ovom prilikom zavladalo pravo božićno raspoloženje.

bozicno-darivanje4

Posjetu Mačešićima, u ime Grada Jastrebarskog pridružila se i pročelnica Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove, gospodarstvo, društvene djelatnosti, komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Irena Strmečki Šlat, a u ime obitelji, djelatnicima NIVEA-e zahvalila se predsjednica DND-a Jastrebarsko, Nikolina Ribarić.

bozicno-darivanje3

I.B.