5. GENERACIJA MALIH VITEZOVA NAGRAĐENA ZA TRUD I ODLIČAN RAD NA TRENINZIMA

ireks       KRKA

Ovog je tjedna na treninzima sportske škole Mali vitez bilo puno više osmijeha i zabave nego inače. S obzirom da se bliže blagdani, mali vitezovi nagrađeni su s malim, ali od srca, prigodnim poklonima!
Posebno iznenađenje uz božićne poklone, bila je i podjela službenih majica USŠ Mali vitez. Pedesetak vitezova s ponosom su odjenuli i isprobali svoje nove majice koje su im podijelili njihovi strpljivi treneri kineziolozi Ana Lojen, Bruno Vađina i Marko Žalac.
Posebna zahvala ide dvjema firmama koje rade na području Grada Jastrebarskog, IREKS AROMA d.o.o. i KRKA – FARMA d.o.o..
Naime, navedene firme su prihvatile zamolbe koje su im bile upućene, te su pomogli u nabavci i tiskanju majica, ali i kupnji određenih rekvizita koji vitezovi koriste na treningu.
Sportska škola Mali vitez funkcionira u sklopu Društva naša djeca Jastrebarsko, te okuplja između 50 i 60 polaznika u dobi od 4 – 8 godina.
Voditelj i trener škole Marko Gvozdanović zahvaljuje se svima koji surađuju na bilo koji način u radu škole, a posebice “tetama” u vrtiću i ravnateljici Jadranki Stojković, roditeljima bez kojih projekt Mali vitez ne bi mogao funkcionirati, te sveprisutnoj i aktivnoj predsjednici DND-a Jastrebarsko, Nikolina Ribarić!
Sretan Božić i uspješnu Novu godinu žele vam mali vitezovi i njihovi treneri!

MV!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin