20. LJETNA IGRAONICA JASTREBARSKO

Projekt Ljetne igraonice, koji je postao svojevrsni simbol grada Jastrebarsko i koji ove godine kroz mnoštvo aktivnosti slavi svoj 20. jubilej, otvara svoja vrata zainteresiranim mališanima.

Za djecu smo kao i uvijek pripremili pregršt sportskih aktivnosti i radionica kako bismo im osigurali kvalitetno provođenje slobodnog vremena nakon što napuste školske klupe i zaključe ovu školsku godinu. Popis ovogodišnjih aktivnosti te sve potrebne informacije o načinu i rokovima prijave pročitajte na priloženom letku. Aktivnosti se razlikuju za djecu predškolskog (11 aktivnosti) i osnovnoškolskog uzrasta (34 aktivnosti).

Prijave je moguće izvršiti elektroničkim putem, slanjem e-pošte na prijava.dndjastrebarsko@gmail.com do 10. lipnja 2022.

Ljetna igraonica počinje 13lipnja i traje sve do 15. srpnja 2022.

U prilog vrijednosti projekta govori mnoštvo mališana koji nam se iz godine u godinu s povjerenjem vraćaju te sudjeluju u velikom broju aktivnosti. Stoga nemojte propustiti i ove godine svojim sudjelovanjem uveličati naših predivnih i produktivnih 20 godina. Vidimo se!

Sve informacije dostupne su na: Letak-škola, Letak-vrtić  (ispravak – roditeljski sastanak za školu plivanja će biti u petak, 24.6.2022.)
Vidimo se!