15. Ljetna igraonica uz potporu Županije

zgzup-logo ljetna-igraonica-2016-plakat

S početkom priprema organizacije jubilarne 15. Ljetne igraonice, Društvu naša djeca Jastrebarsko pristigla je lijepa vijest.

Zagrebačka je županija prepoznala kvalitetu i dugovječnost projekta koji se na području Grada Jastrebarskog provodi već 15 godina, te je postao zaštitni znak Grada.

Odobrena sredstva Županije utrošiti će sa za financiranje provođenja više od 20 aktivnosti te će i ove godine sve aktivnosti koje se provode na području grada Jastrebarskog za svu djecu biti besplatne.

Ljetna igraonica 2017. počet će 12. lipnja 2017. i kroz  pet tjedana naši će mališani moći isprobati i aktivno se uključiti u jednu ili više aktivnosti te na taj način kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme tijekom prve polovice ljetnih školskih praznika.

Podsjetimo, projekt Ljetne i Zimske igraonice osmislio je profesor Domagoj Šlat, sadašnji zamjenik gradonačelnika. Projekt se provodi 15 godina u kontinuitetu, a 2013. Ljetna igraonica  proglašena je  Naj-akcijom kojom je poboljšan i uljepšan život djece od strane Koordinacijskog odbora Gradovi i općine –prijatelji djece Saveza društava Naša djeca Hrvatske.

NR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin